Over Maktub Yoga Travel

Exact 3 jaar geleden zat ik op de eerste rij van een yoga retreat event in Gent, aan het wegdromen naar inspirerende oorden om mijn passie voor yoga een extra boost te geven. Stiekem zag ik mezelf daar vooraan staan, als organisator van het event, vertellend over die prachtige reizen en mensen enthousiast makend om mee te gaan op avontuur, een avontuur voor lichaam en geest.

Het bleef niet bij dromen alleen. Wat begon als bewondering, is verder gegroeid naar een plan, en dat plan werd werkelijkheid. Het zaadje werd lang geleden gepland and a dream came true: Maktub Yoga Travel werd geboren. Yoga en reizen, mijn twee grootste passies, werden één en nu organiseer ik zelf yoga reizen en retreats.

Maktub betekent ‘it is written, alles is voorbestemd’. Wie ‘De Alchemist’ van Paulo Coelho gelezen heeft, weet allicht wat ik bedoel… Voorbestemd hoe ik daar toen met verwondering zat te kijken naar die mooie reizen en sfeermomenten. Voorbestemd hoe ik nu een droom heb waargemaakt, niet alleen voor mezelf maar voor velen onder jullie, op zoek naar beleving, connectie en reisplezier.

In november 2021 werd de spits afgebeten met een yoga reis naar Marokko. Pas erna merkte ik de Hamsa hand op mijn vision board, dat al járen in mijn toilet hangt. Toeval? Of Maktub?

Het eerste retreat werd dus een feit. Een meer dan geslaagde editie op een idyllische plek. En zeker niet het laatste, want er ligt nog veel meer moois in het verschiet.

Stay tuned!

Namasté,
Nathalie